Op werkdagen voor 15:00 besteld morgen in huis.

Retourbeleid

Wij maken retourneren heel eenvoudig!

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in ongebruikte staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan Beauty-pros.nl geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht dient u ons eerst een email te sturen dan krijgt u verdere instructies hoe en waar u het product naartoe kan sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten. Gebruikte producten en producten waarvan de zegel (of plastic verpakking) is verbroken, kunnen uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden. Indien blijkt dat een gebruikt product is geretourneerd, zal het aankoopbedrag niet of niet volledig worden vergoed. Bewaar het retourticket die je in het postkantoor krijgt goed, dit is het bewijs van het retourneren van jouw pakket terug naar ons magazijn.


Aankopen via Klarna:
Als u uw aankoop heeft gedaan via de betaalmethode Klarna, heeft u het recht om de via Klarna gekochte goederen te retourneren binnen 14 dagen na dat u het product heeft ontvangen en het in ongerepte staat is. d.w.z. niet geopend.


Aanvragen/retourzendingen die niet aan bovenstaande criteria voldoen, worden niet goedgekeurd of in behandeling genomen, stuurt u toch uw product retour zonder aanvraag dan wordt deze niet verwerkt en vervalt voor u het recht op de teruggaaf van de aankoopprijs.


Wenst u de ongegronde retourzending weer te ontvangen dan zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. Deze dient u dan eerst over te maken op het door ons doorgegeven rekeningnummer, pas na ontvangst van de verzendkosten wordt u product opnieuw aan u aangeboden. 


Indien u aangeeft dat u ons, na goedkeuring,  een retour verzonden heeft maar wij deze niet ontvangen hebben en u geen traceerbare verzendservice of verzendverzekering gebruikt heeft zijn wij niet aansprakelijk voor het zoekraken van uw retourzending. 


Team Beauty PRO’s