Op werkdagen voor 15:00 besteld morgen in huis.

Levertijd & verzenden

Levertijd & verzendkosten
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de pagina van het product staat een indicatie van de levertijd.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten (tenzij anders vermeld bijv; acties). De verzendkosten bedragen:

  • €2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
  • € 7,- voor bestellingen onder de € 50,- (NL en BE)
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 50,- (NL en BE)

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DPD (vervoerder op dit moment). Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. U krijgt wel altijd een Track & Trace code als u, uw emailadres heeft ingevuld. 

Staat uw antwoord er niet bij of is er iets niet duidelijk, stuur ons dan een bericht naar support@beauty-pros.nl of via snapchat/instagram.