Op werkdagen voor 15:00 besteld morgen in huis.

Veelgestelde vragen:

Algemene vragen

Een mee-eter ontstaat over het algemeen door een ophoping van talg en dode huidcellen in de uitmonding van het haarzakje. Er kan een verschil gemaakt worden tussen gesloten comedonen (mee-eters) en open comedonen (puistjes met een witte punt). Over het algemeen is het zo dat een mee-eter een voorstadium is van een puistje als er niets aan wordt gedaan.

Hormonale veranderingen en (make-up met) minerale oliën kunnen het ontstaan van mee-eters verergeren. Make-up zelf is niet perse slecht voor de huid, maar wanneer make-up vermengd is met zweet en talg wel. Was dus altijd voor het slapen gaan de make-up van je gezicht of reinig deze met een gezichtsreiniger. Mee-eters zijn eigenlijk de vetten van de huid vermengd de dode huidcellen die in je poriën vastzitten. Er zijn veel veel verschillende manieren om mee-eters effectief te verwijderen en zelfs te voorkomen. Maar om het heel simpel te zeggen: verwijder of verminder de dode huidcellen en verlaag de productie van talg / huidvetten.

Als je last hebt van mee-eters, heb je vast al eens gezocht naar hoe je zo snel mogelijk van je mee-eters afkomt. Veel tips die je op internet vindt, zijn helaas niet zo'n goed idee. Deze dingen kun je beter niet doen:

  • Puistjes en mee-eters uitknijpen: wanneer je puistjes en mee-eters gaat uitknijpen, beschadig je je huid. Soms is deze schade zelfs permanent, als door het uitknijpen littekens ontstaan. Ook zitten er vaak bacteriën op je handen. Wanneer die in aanraking komen met je huid kunnen ze de puistjes en mee-eters verergeren.
  • Puistjes en mee-eters verwijderen met een naald: veel websites raden aan om een naald te gebruiken (al dan niet in combinatie met een comedonenlepeltje), maar hiervoor geldt hetzelfde als voor het uitknijpen van puistjes. Met de naald breng je (permanente) schade toe aan je huid. Daarnaast kan een naald problemen veroorzaken als deze niet steriel is. Met de Skin Cleaner van Beauty Pro's kan je op een veilige manier je mee-eters weghalen.

Het is belangrijk dat je diepliggende mee-eters niet uitdrukt met je nagels. Hiermee zou je de huid kunnen beschadigen, waardoor je een wondje kunt krijgen dat vatbaar is voor ontsteking. Ook kunnen vuil en bacteriën onder je nagels weer nieuwe ontstekingen veroorzaken. Hoe kun je mee-eters dan wel het beste verwijderen? Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden:

    • Veilig en snel met onze Skin Cleaner
    • Exfoliëren van je huid met de Skin Cleaner*
    • Met een comedonelepel (schadelijk voor de huid)
    • Door een schoonheidsspecialiste (schadelijk voor jouw portemonnee)

* Exfoliëren zorgt voor een gezonde huid. Exfoliëren is eigenlijk peelen van de "oude /dode" huid. Dit is simpelweg een handeling waarbij je dode huidcellen verwijdert zodat zich een prachtig nieuwe huid kan open baren.

Vragen over de Skin Cleaner

Allereerst lees de bijgeleverde instructie goed door. Vervolgens test je het apparaat op je arm of hand om de kracht aan te voelen. Om je huid goed te reinigen moeten je poriën open en vrij zijn. Dit kun je doen door een warme/lauwe douche te nemen of een lauwe handdoek op je gezicht te leggen voor tien minuten. Vervolgens zet je de Skin Cleaner aan en dan staat hij al op stand II. Als het goed is heb je de Skin Cleaner al op je arm of hand getest en weet je nu hoe krachtig het apparaat is. Begin op stand I en voel aan welke kracht niveau geschikt is voor jouw huid. Blijf niet langer dan 2 seconden op 1 plek maar beweeg van het midden van jouw gezicht naar de buitenkant. Dit zorgt voor het beste resultaat.

Nu is het erg verleidelijk om je huid flink leeg te zuigen, maar let op: te agressief omgaan met de Skin Cleaner kunnen zorgen voor rode strepen (bloeduitstortingen) in het gezicht. Dit trekt weg binnen een paar uur dus schrik niet.

Merk jij dat je huid droog en trekkerig aanvoelt na het verwijderen van onzuiverheden? Dan kan het zijn dat het niveau van de Skin Cleaner te sterk is voor jouw huidtype. Probeer dan een lagere zuigniveau.

Daarnaast is het belangrijk om geen vette crèmes of vaseline te gebruiken die je poriën kunnen afsluiten.

Sommige mensen merken na de eerste behandeling al dat hun huid er een stuk schoner en zuiverder uit ziet en aan voelt. Van belang is wel dat je consistent blijft behandelen. Zeker de eerste 2/3 weken. Behandel dan 2-3 keer per week. Daarna is het aan jou zelf om te bepalen hoe vaak je wilt behandelen. Bij sommige mensen volstaat 1 behandeling in de 2 weken. Dit is volledig aan jou zelf. Je huid reageert natuurlijk ook op invloeden van buitenaf. Dus wanneer je huid een wat “slechtere” periode tegemoet gaat, dan kan je gerust weer wat vaker behandelen.

Nee, de Skin Cleaner laadt je op via een USB poort net zoals de meeste telefoons van tegenwoordig. De Skin Cleaner werkt volledig draadloos en gaat lang mee. Gebruik hem niet onder de douch. Bij aanraking met water kan hij kapot gaan.

Zeker! de Skin Cleaner is uitermate veilig als het verantwoord gebruikt wordt. Lees de bijgeleverde instructie daarom goed 

1 Skin Cleaner apparaat
1 Meeneem- / reistasje voor uw Skin Cleaner
1 USB oplaad kabel
1 Gebruikshandleiding
5 Verschillende opzetstukken

De Skin Cleaner zorgt ook voor een betere doorbloeding in het gezicht. Hierdoor wordt celvernieuwing gestimuleerd en dat zal op den duur resulteren in een jong uitziende, frisse huid.


Vragen over de Beauty Brush


Vragen over de HairMoove


Verzenden en Garanties

Uiteraard geven wij 2 jaar garantie op onze producten tenzij de schade is veroorzaakt door uzelf. Op technische elementen geven wij 2 jaar garantie omdat al onze producten ontwikkeld worden volgens de hoogste normen. 

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via: Support@beauty-pros.nl